Urban Coffee Columbia Supremo, 1000 gr, cafea boabe, Single Origin, proaspat prajita

Descriere

Altitudine: 1200-2000m

Varietate: Caturra, Typica, Bourbon

Procesare: prin spălare (washed)

Mărime bob: 18

Aromă, gust: ciocolată cu lapte, lămâie,zahăr brun, punctaj SCA- 84 pct

Aciditate: medie

Grad prăjire: medie

Greutate: 1000g

Valabilitate: 12 luni de la data prajirii inscrise pe ambalaj


Cafeaua Colombia Supremo este o varietate de cafea care provine din Columbia, una dintre cele mai mari și mai importante țări producătoare de cafea din lume. Columbia este recunoscută pentru calitatea sa superioară a cafelei și pentru aromele sale bogate și echilibrate.

Termenul "Supremo" este o clasificare specifică pentru boabele de cafea din Columbia și se referă la dimensiunea mare a acestora. Boabele Supremo sunt printre cele mai mari din toată producția de cafea din Columbia și au fost riguros selecționate pentru a asigura uniformitatea în mărime și calitate.

Cafeaua Colombia Supremo este cultivată în diferite regiuni ale Columbiei, cum ar fi Antioquia, Tolima, Huila și Quindio, care oferă condiții ideale pentru creșterea cafelei. Solul vulcanic, altitudinea ridicată și climatul temperat din aceste regiuni contribuie la dezvoltarea aromei și a caracteristicilor unice ale cafelei Colombia Supremo.

Această cafea se remarcă prin aromele sale delicate și echilibrate, având note de ciocolată, caramel, nuci și fructe. Are o aciditate moderată și un corp mediu, oferind o experiență plăcută și o băutură fină.

Columbia Supremo este disponibilă în mai multe grade, în funcție de calitatea și dimensiunea boabelor. Cele mai înalte grade, cum ar fi Excelso și Supremo, sunt cele mai rafinate și sunt preferate de cei care apreciază o cafea de calitate superioară.

Este important de menționat că gustul și caracteristicile cafelei Columbia Supremo pot varia ușor în funcție de regiunea specifică și de procesarea utilizată. Cautați cafeaua de la producători și comercianți de încredere pentru a vă asigura autenticitatea și calitatea cafelei Colombia Supremo.

100,00 RON