LIVRARE SI PLATA

DETALII

Produsele comandate sunt livrate prin curier. In localitatile din mediul rural, unde curierul nu efectueaza livrari, comanda se poate trimite prin Posta Romana. Acestea sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare,
Plata se poate efectua prin Ramburs (plata la primirea coletului) sau prin Ordin de Plata/home banking.
Costul livrarii standard al unui colet este de 18 lei, valabil pentru Romania.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 200 lei, atat in Cluj Napoca cat si in celelalte localitati. In Cluj Napoca livrarea este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

ATENTIE! :Costul livrarii standard este valabil doar pentru localitatile aflate in zona de livrare curier, deservite fara a taxa suplimentara de kilometri exteriori parcursi!
Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expediere, daca este cazul (vezi mai sus).

Toate preturile afisate pe site au TVA inclus.
Livrarea coletelor se va face in 24-48 ore de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor si de curier. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare. Serviciul de livrare este valabil doar de Luni pana Vineri intre orele 09-17.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, www.urbancoffee.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@urbancoffee.ro sau la numarul de telefon afisat pe site. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la data intrarii in posesia coletului (de catre client); daca coletul se dovedeste a fi suferit daune in timpul procesului de livrare, produsele vor fi inlocuite fara niciun cost suplimentar din partea clientului.

www.urbancoffee.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, in afara de cele afisate pe site: pretul produsului (TVA inclus) si costul de transport. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@urbancoffee.ro ori la numarul de telefon afisat pe site.