Urban Coffee Ethiopia Sidamo Guji gr2, 1000 gr, Cafea boabe, Single Origin, proaspat prajita

Descriere

Altitudine: 1600-1900m

Varietate: Heirloom, punctaj SCA- 83pct.

Procesare: prin spălare (washed)

Mărime bob: 17

Aromă, gust: floral, lămâie, cacao, ceai

Grad prăjire: medie

Greutate: 1000g

Valabilitate: 12 luni de la data prajirii inscrise pe ambalaj

Cafeaua Ethiopia Sidamo Guji este o varietate de cafea care provine din regiunea Guji din Etiopia. Etiopia este considerată leagănul cafelei, iar cafeaua din această țară este recunoscută pentru aromele sale complexe și distincte.

Regiunea Sidamo din Etiopia este renumită pentru producția de cafea de înaltă calitate. Guji este o subregiune a regiunii Sidamo și se află în sudul Etiopiei, la sud-vest de capitala Addis Ababa. Terenul montan și clima favorabilă din Guji oferă condiții ideale pentru cultivarea cafelei.

Cafeaua Ethiopia Sidamo Guji este cunoscută pentru profilul său aromatic bogat și notele sale distincte de fructe de pădure, flori și ciocolată neagră. Are o aciditate luminată și o dulceață delicată. Această cafea este adesea procesată prin metoda spălării, care contribuie la curățenia și claritatea gustului.

Datorită calității sale superioare, cafeaua Ethiopia Sidamo Guji este apreciată în întreaga lume și este considerată una dintre cele mai bune cafele din Etiopia. Aceasta este adesea preferată de iubitorii de cafea datorită aromei sale captivante și profunzimii gustului.

Este important de menționat că disponibilitatea și caracteristicile cafelei Ethiopia Sidamo Guji pot varia de la un producător la altul și de la un sezon la altul, deoarece cafeaua este un produs agricol influențat de multi factori. Recomandarea este să căutați branduri sau comercianți specializați în cafea  pentru a vă bucura de autenticitatea și calitatea acestei cafele.

100,00 RON