Urban Coffee Costa Rica Tarrazu SHB, 500 gr, single origin, proaspat prajita

Descriere

Altitudine: 1200-1900m

Varietate: Caturra

Procesare: prin spălare (washed)

Mărime bob: 18

Aromă, gust: ciocolată, fructe uscate, vanilie, portocale

Aciditate: relativ ridicată

Grad prăjire: medie

Greutate: 500g

Valabilitate: 12 luni de la data prajirii inscrise pe ambalaj

Cafeaua Costa Rica Tarrazu este o varietate de cafea cultivată în regiunea Tarrazu din Costa Rica, o țară renumită pentru producția de cafea de calitate superioară. Regiunea Tarrazu se află în partea de sud a țării, la o altitudine ridicată, ceea ce contribuie la dezvoltarea aromei și caracteristicilor unice ale cafelei.

Cafeaua Costa Rica Tarrazu se remarcă prin profilul său gustativ complex și echilibrat. Aromele sale includ note de ciocolată neagră, fructe citrice, nuci și caramel. Această cafea are o aciditate luminată și o dulceață distinctă, oferind o experiență plăcută pentru iubitorii de cafea.

Solul vulcanic bogat și climatul ideal din regiunea Tarrazu asigură condiții excelente de creștere a cafelei. Agricultorii din Costa Rica utilizează tehnici de cultivare sustenabilă și metode de procesare atentă, cum ar fi spălarea și fermentarea, pentru a obține o calitate superioară a cafelei.

Cafeaua Costa Rica Tarrazu este adesea clasificată ca "SHB" (Strictly Hard Bean), ceea ce înseamnă că boabele au fost cultivate la altitudini ridicate, ceea ce contribuie la dezvoltarea unor arome și caracteristici deosebite.

Datorită reputației sale bune, cafeaua Costa Rica Tarrazu este apreciată pe plan internațional și este adesea considerată una dintre cele mai bune cafele din Costa Rica. Căutând această cafea, ar fi recomandat să alegeți branduri sau comercianți specializați în cafea de origine pentru a vă asigura autenticitatea și calitatea cafelei Costa Rica Tarrazu.

60,00 RON